First Lego League

First Lego LeagueFirst Lego League er et forsknings- og teknologi prosjekt for barn og unge i alderen 10-16 år. Konkurransen arrangeres i Skandinavia av FIRST Scandinavia. I 2012 deltok 817 lag i 43 byer. På verdensbasis deltok 200 000 barn fra 60 land i 2012. Hensikt med arrangementet er å øke interessen blant unge mennesker for teknologi og vitenskap og stimulere dagens ungdom til å bli morgendagens ingeniører og forskere.

Halden IT-forum ønsker å være med å bidra til at flere elever ved barneskoler i Halden kan få være med og delta på slike flotte tiltak. Os skole meldte interesse i fjor og det ble gjennomført en “light” versjon av konkurransen for 6. klasse da det ikke var tid nok til å ta på seg hele prosjektet. Elevene fikk jobbe med legodelen av prosjektet, og tilbakemeldingene var veldig positive. Lærer Aasmund Lunde er veldig positiv til slike tiltak og håper at kanskje Os skole en gang kan delta i hele konkurransen.

First Lego League Os skoleNoen av elevene i 6. klasse ved Os skole (skoleåret 2012/2013) som fikk være med å bygge lego.

Les mer om First Lego League

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.