Microsoft Student Hackathon

Microsoft Student Community HIOF i samarbeid med Enigma, eSmart systems og Smart Simulation inviterer til hackathon på simulatorsenteret fredag 13. november. Vi stiller med pizza, energidrikk og fete premier.

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta og det blir trukket premier blant alle som fullfører i tillegg til beste gruppe. Det vil være veiledere til stede under hele arrangementet om du skulle trenge hjelp. Vi setter også opp xbox på storskjerm for de som ønsker et lite avbrekk fra kodingen. Det blir også mulighet for å vinne premier på spill-turneringer.

Hva er et hackathon?

Et hackathon er et event der man utvikler programvare som f.eks en nettide, app, spill osv. i løpet av svært kort tid. Målet er ikke å lage et ferdig produkt, men heller å få sammen en prototype, enten for å jobbe videre med, eller bare for moro skyld. Vi skal altså ikke hacke oss in noe sted, men samles for å lære og konkurrere litt. Dere står fritt til å velge hva dere vil utvikle, men fagområdene til veilederne er noe begrenset.

Fredag 13. november
16:00: Oppmøte
16:30: Presentasjoner
18:00: Laginndeling og Hackathon start
19:00: Pizza
21:00: Spillturnering
De som klarer; holder det gående gjennom natten. Vi sørger for at dere har mat og redbull tilgjengelig.

Lørdag 14. november
09:00: Frokost
12:00: Deadline
13:00: Presentasjon av prosjekter
15:00: Kåring av beste prosjekt og premieutdeling

Påmelding her:
https://form.jotformeu.com/52924392713357?

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.