Dataservice AS

I Storgata 4C har vi butikk og verksted i første etasje samt driftssenter og kontorer i 2. etasje. Vår administrasjon holder til i Storgata 5, 2. etasje.

Dataservice AS ble etablert i 1989 og er i dag en av de største i sin bransje i Østfold. Selskapet er lokalisert i Halden, men har hele fylket som sitt markedsområde. I Dataservice har vi satset på bredde. Det betyr at vi kan levere de fleste dataprodukter og tjenester som private og bedrifter har behov for. Vi er opptatt av at våre medarbeidere holder et høyt faglig nivå og tilbyr dem jevnlig å delta på kurs og andre kompetansehevende tiltak. I tillegg legger vi stor vekt på å skape et positivt og inkluderende arbeidsmiljø der vi deler vår kunnskap med hverandre. På den måten fremstår Dataservice som en virksomhet i kontinuerlig utvikling – til stor nytte for våre kunder.

Gjennom vårt søsterselskap Regnskapsservice, som befinner seg under «samme tak», tilbyr vil alle typer tjenester innenfor regnskapsføring og økonomisk rådgiving. Til sammen er vi dermed et fagmiljø som kan ta på oss de fleste typer av oppgaver innen IT og økonomi som en bedrift ønsker å sette ut (outsource). Mer informasjon om Regnskapsservice finner du på www.rsas.biz. Halden Nett as er et annet av våre søsterselskaper. Selskapet driver www.halden.net, haldensernes portal til Internett.